V- ja U-seura Korven Korvenpoikien toimintakertomus vuodelta 2016


Vuosi 2016 toi mukanaan osittain suuriakin muutosta seuran toimintaan. Liityimme kahteen valtakunnalliseen lajiliittoon ja tietynlainen seurafuusio toi Korvenpojille uuden lajin mukana uusia jäseniä. Ja vuosikymmenen tauon jälkeen meillä on juniorijoukkue pelaamassa sarjaotteluita.

Urheilu- ja liikuntatoiminta

Salibandy:

Röykän koululla oli kevätkaudella lauantaisin kolme salivuoroa peräkkäin lasten eri ikäryhmille. Nuorimpia kävi vuorolla keskimäärin 12, seuraavaa ikäryhmää 10 ja vanhimpia 12 lasta.Vuorojen vetäjinä toimivat Jari Mahkonen, Janne Malinen , Jari Tolvanen ja Mikko Luukkola.

Syyskaudella lasten lauantain salibandy siirtyi tiistaille. Lumme ja Mahkonen ohjasivat pieniä ja Luukkola ja Tolvanen isompia.

Keskiviikkoisin pelailtiin Jari Tolvasen ja Jukka Paukun ohjauksessa ja vuorolla kävi yleensä 12 lasta.

Naiset ja miehet pelasivat sählyä Röykän koululla sunnuntaisin omilla vuoroillaan, naiset tosin vain kevätkauden. Miehiä kävi pelaamassa 12-19 vuorolla.

Edellisenä syksynä perustettu poikien -07 joukkue harjoitteli maanantaisin koululla kokeneen valmentajan Jukka Erosen ohjaamana, tällä vuorolla kävi 12 poikaa. Joukkue aloitti kilpailemisen järjestämällä oman turnauksen Rajakaaressa Rajamäessä huhtikuussa ja sijoittui siellä toiseksi. Syksyllä poikien joukkue aloitti pelaamisen Salibandyliiton F1 haastajasarjassa. Syyskausi sujui ihan mukavasti, tuloksena voittoja, tasapelejä ja pari häviötä, mutta voittoja eniten.


Lentopallo:

Lentopalloa pelattiin Röykän ala-asteella tiistaisin 8-10:n pelaajan voimin. Sarjapelejä ei pelailtu, koska kunnan sarjaa ei järjestetty. Joukkueemme osallistui Karkkilassa rantalentisturnaukseen kesällä ja sijoittui neljänneksi. Joukkueesa pelasivat Jörgen Dahlqvist, Janne Lankinen ja Mikko Luukkola.


Kahvakuulaharjoitukset olivat lauantaisin koululla kevätkaudella ja perjantaisin syyskaudella. Mikko Luukkola ja Elina Brunner ohjasivat. Kävijöitä oli 8 vuorolla


Jalkapallo:

Ikämiesjoukkue siirtyi Palloliiton Uudenmaan KKI-45 –sarjaan. Sarjassa pelattiin 7-miehisillä joukkueilla ja kautta sävyttivät suurten maalierojen voitot ja tappiot. Joukkue harjoitteli ja pelasi kotiottelunsa Rajamäen urheilualueen kentillä tiistaisin ja lisenssipelaajia oli kauden aikana 13. Joukkueen vetäjänä toimi Jari Väyrynen.

Lapset pelasivat ja harjoittelivat Röykän kentällä keskiviikkoisin. Mikko Luukkola ohjasi.


Pienten lasten salivuoro oli keväällä Röykän koululla tiistaisin ja syksyllä perjantaisin. Ensin 2-5 vuotiaat touhusivat Miia Koutosen ohjaamina 45 minuuttia ja sitten 6-12 vuotiaat lapset pelasivat jalkapalloa ja kokeilivat muitakin lajeja. Mikko Luukkola ohjasi. Lapsia osallistui vuoroon yleensä noin 10.


Frisbeegolf

Syksyllä 2015 toimintansa lopettaneen rajamäkeläisen frisbeegolfseuran DGC Batsin jäsenet päättivät siirtyä Korvenpoikiin ja jatkaa lajin harrastamista seurassamme. Pääasiallisena syynä tähän oli seuratoimijoiden puute ja se että DGC Bats ei ollut rekisteröitynyt yhdistys mikä puolestaan esti pelaajalisenssien hankkimisen lajiliitosta.

Vuoden 2016 alkupuolella Korvenpojat liittyi Suomen Frisbeegolfliiton jäseneksi ja perustimme frisbeegolfjaoston minkä nimeksi tuli Kkp Bats. Tämän nimilyhenteen edustajina seuramme jäsenet esiintyvät myös liiton kilpailuissa. Jaostolla oli pari omaa kokousta ja toimintaa valittiin suunnittelemaan Pekka Korkala, Mika K. Laaksonen, Hannu Laine, Heidi Oksanen, Terhi Oksanen, Riku Pyhältö ja Jari Väyrynen. Lajista tulikin yllättävän suosittu, seuraan liittyi jaoston kautta 50 uutta jäsentä, osa Nurmijärven ulkopuolelta.

Järjestimme huhti-syyskuussa viikoittain keskiviikkoisin kaikille avoimet viikkokilpailut, yhteensä 25 kilpailua. Kipailut olivat kerran kuussa Nurmijärvellä Maaniittu-Ihantolan radalla ja muuten Rajamäen liikuntapuistossa. Rajamäkeen suunniteltiin käytännössä jokaiseen kisaan uusi rata minkä kentänhoitajat ystävällisesti toteuttivat meille siirtämällä korit paikoilleen ja tekemällä rajoja väylille. Kisoihin osallistui yleensä yli 20 heittäjää, enimmillään heittäjiä oli yhdessä kisassa 40. Koko kauden aikana yli 60 eri heittäjää kävi kisoissamme.

Viikkokisoissa oli myös kausisarja mihin huomioitiin heittäjän 12 parhaan kisan tulokset. Miesten sarjan voitti selkeästi Riku Pyhältö ja naisten sarjan voitti Terhi Oksanen.

Marraskuussa alkoi viikkokisojen talvisarja, ns. villatumppukisat pidettiin Rajamäessä sunnuntaisin.

Kesällä järjestimme Maaniitussa yhden erillisen parikisan ja syksyllä kesäkauden päätteeksi seuran mestaruuskilpailut. Lisäksi järjestimme yhden lajiin tutustumistapahtuman mihin tuli kymmenkunta ensikertalaista kokeilemaan frisbeegolfia.

Kilpailulisenssin hankkineet jäsenemme osallistuivat SFL:n alaisiin kilpailuihin yli 60 kertaa. Amatöörisarjoissa Mika K. Laaksonen saavutti 3 sarjavoittoa. Jukka Pyhältö osallistui SM-kisoihin ja oli 4-päiväisessä kisassa miesten sarjassa 29. vaikka 2 päivän jälkeen Jukka olikin 10 parhaan joukossa.


Yleisurheilu

Järjestimme syksyllä lapsille kilpailut Röykän kentällä. Lajeina oli juoksu, pituushyppy ja pallonheitto. Kilpailijoita oli 20.


Virkistys-, kuntoilu- ja muu toiminta

15.-17.7. järjestimme perheleirin Sauvon leirikeskuksessa. Liikunnalliseen viikonloppuun osallistui 4 perhekuntaa, 11 lasta ja 8 aikuista. Leirillä pelailtiin taas kaikenlaisia pelejä, kalasteltiin, soudeltiin ja leikittiin. Kauko Luukkola, Tuulia Luukkola ja Kirsti Sundström hoitivat keittiötä.

Marraskuussa olimme hoitamassa Röykän kuusijuhlan soihtukulkueen liikenteenohjaustaTalous

Jalkapallojoukkue ja salibandyjoukkue huolehti pääasiassa itse toimintansa kuluista seuran maksaessa lähinnä lajiliittojen jäsenmaksut. Salivuoromaksut kerättiin vuorojen käyttäjiltä; vain aikuisten vuorot olivat maksullisia.

Frisbeegolfjaosto rahoitti myös oman toimintansa, seura maksoi lajiliiton jäsenmaksun. Viikkokisamaksuilla hankittiin palkinnot ja muut tarvittavat asiat kisoihin.

Vuonna 2016 seuramme jäsenet osallistuivat talkoisiin mm. Porvoossa.


Hallinto

Johtokunta kokoontui vuonna 2016 4 kertaa. Puheenjohtajana toimi Jari Väyrynen, varapj Mikko Luukkola, taloudenhoitajana Tuulia Luukkola, sihteerinä Hannu Laine ja muut johtokunnan jäsenet olivat Kauko Luukkola sekä Erkki Väyrynen. Seuraa edusti TUL:n kokouksissa Erkki Väyrynen ja SPL:n kokouksissa Jari Väyrynen.


Hannu Laine, Korvenpoikien sihteeri